Lite torsdags tankar

Jag har accepterat att det inte blev någon anstaltsrehabilitering. Såhär i efterhand har jag börjat tänka att jag kommer att ha mycket program i höst.  När jag ska flytta till Kivilös, och lära känna den nya personalen. Ja det kommer att hända en hel del saker på samma gång. Kanske det var likaså bra att det blev ingen rehabilitering.

Sen har jag bestämt mig för att inte oroa mig inför det gyneologiska ingreppet, som sker i början av juni. Ingreppet ska förhindra rikliga mensblödningar, gick igenom samma procedur – 08. Så jag vet vad det handlar om, och bra att få det gjort före sommaren.

Man ska inte grubbla för mycket på saker och ting, Livet blir bara onödigt svårt och jobbigt för en själv. Så här finns det inga sorger eller bekymmer, ska jag tala om. 🙂  Det var lite torsdags tankar. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.