Vann inte på FPAs lotteri

Skönt att kunna komma in på bloggen igen. 🙂

Nu börjar jag tycka att när man ansöker om anstaltsrehabilitering från FPA, så har  det blivit till ett lotteri, antingen beviljar de det eller inte. Idag fick jag avslag igen, andra året i rad så jag vann inte i år heller. Ja dessa spartider märks mer och mer.

Jag är väl för bra i skick enligt Folkpension anstalten, och de anser att terapi i öppenvård är tillräcklig för mig. Man börjar skaka på huvudet, när det sparas in från fel områden, från åldringar och funktionshindrade. Humaniteten försvinner allt mer i vårt samhällte, och tyvärr är det inte rättvist.

Det finns en människogrupp som skulle behöva en kontinuerlig rehabilitering, och jag själv hör till en av dom. Vad  gör jag om jag inte får rehabilitering? Det är en fråga som inte ens jag har svar på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.