Morgonlyx och kaffebesök

Jag hade lite morgonlyx, vara i pyjamas och pyssla om blommorna. Tog bort lite dåliga blad och fyllde på jord. Skönt att ta det lugnt och inte behöva stressa en söndagmorgon. 🙂 Det är härligt att gå i pyjamas och mysa. 🙂

Dagens väder är växlande, ibland skiner solen och ibland blir det mulet. Lite blåsigt är det. 🙂 På eftermiddagen hade jag kaffebesök  av en klasskamrat, bjöd honom på  kaffe och bulla. Det var trevligt att träffas, och höra hur han hade. Eftersom jag ville hinna med lite annat ännu idag, sa jag att jag har program senare på dagen. 🙂 Och det stämmer, man vet ju inte vad jag hittar på. 🙂 Jag tycker om att träffa människor, med en del tar samtalsämnen bara lite fortare slut.  Kaffebesöket var riktigt trevligt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.