Hade en fin eftermiddag

Jag hade en fin eftermiddag. KAJ konserten var såå trevlig, det är nog finurliga grabbar. Måste säga att jag undrar varifrån alla texter till låtarna kommer. Det fanns en del nya låtar, jag tyckte om konserten. Humorgruppen KAJ skulle hålla en konsert till senare på kvällen, lyfter på hatten för grabbarna.  🙂

Sen gick vi till O´Learys och äta. Jag åt kycklingbröst som var grillad och smakade riktigt gott. 🙂 På samma gång fick vi följa lite ishockey VM, det fanns ju några tv där. 🙂

Det blev en solig kväll. 🙂 Jag var ganska mätt, att jag bara drack te och åt en banan. Känner mig nöjd med eftermiddagen och hade ett trevlig sällskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.