För att jag ska klara av vardagen

Jag förstår mycket väl , att många inte tänker eller förstår hur mycket hjälp jag behöver. Har förståelse också för att helgdagar kan få människor att tro , om att det  behövs kanske mindre hjälp.

Mitt funktionshinder gör att jag är beroende av hjälp, för  att klara av vardagen. Jag kan inte ta maten ut ur kylskåpet eller hälla upp något dricka åt mig. Sköta om hygienen klarar jag inte själv av. Utan hjälp skulle jag  ej kunna bo i en egen lägenhet,  så är det bara.

Jag hoppas att ni förstår vad jag menar,  försöker förklara saker som man  inte alltid tänker på.

Nu säger jag god natt. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.