Dygnet skulle få ha flera timmar

En del dagar tycker jag själv, att dygnet skulle få ha flera timmar. Oftast är det när man ska och vill hinna göra flera trevliga saker. För mig var det  en sån dag igår, men då är det bara att hänga med och se till att går bra. Ikväll  tänker jag vara hemma, dessutom är jag två dagar ledig när det är Kristihimmelsfärdsdag på torsdag.

På helgen skickade jag ett mail till FPA, och frågade efter beslutet för anstaltsrehabilitering. Igår fick jag ett svar, att ärendet är under behandling. Det var ju i slutet av februari som jag skickade in min ansökan, så det är en tid sen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.