Fin konsert med Sångarbröderna

Ikväll  har jag  varit på en fin konsert med Jakobstads Sångarbröder som fyller 100 år. Schaumansalen var full av folk, till och med var det trångt på Invalid-platsen, som annars är ganska rymlig. Hur som helst var det en fartfylld och underhållande konsert. Den avslutades med duetten från ”Fantomen på Operan,” dessutom sjöngs den en gång som ett extra nummer. Å vad jag tycker om sången. Minns ännu när jag såg Fantomen i Stockholm, det var en jättefin upplevelse som jag inte har glömt.

Jag får önska er en god natt, i morgon är det morsdag och alla fina mammor ska firas.

                         Kram 🙂

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.