Den lilla fågeln klarade sig, fick en vän

Satt på sängen i mitt rum, såg en fågel som var insidan av  vardagsrumfönstret och en annan fågel som var på fönsterbrädan där  utanför och saknade sin kompis. Först trodde vi med mor att ljuset speglade så att jag såg fel, efter en närmare var den lilla fågel  inne och blev buren  ut. Efter en stunds vila hade fågeln flugit iväg och klarat sig.

Har inte hunnit skriva att en av mina assistenter slutade nu på veckan, men är glad att jag fick en vän. Visst blir det lite tomt då någon som man har arbetat och trivts med slutar, men vi kommer att hålla kontakten. Är glad över att få ha den andra assistenten, och att jag hittade en så lätt utan att behöva söka så länge den här gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.