Oj en höj- och sänkbar bord på banken

Jo jag hade lite bankärenden på eftermiddagen, måste erkänna att det var mitt besök till Nordeas kontor. Upptäckte ganska fort att hissen inte var världens snabbaste, dessutom måste man trycka på knappen hela tiden för att komma till andra våningen. Men man kom upp i alla fall.

Jag skulle skriva en namnunderskrift, då sa vi (mina föräldrar var med mig) att jag behöver ha ett lägre bord för att kunna skriva. Då sänkte bankkvinnan ner bordet och det blev perfekt för mig. Blev förvånad över att det var höj- och sänkbar bord på banken.

Ikväll var jag på fotbollsmatch mellan Jaro och ROPS. Ingen bra  match alls, och bortalaget var nog bättre. Hemmalaget fick inte sina passningar att gå fram. Matchen slutade med att ROPS vann med 1 – 2. Sen var det skönt att få komma till en varm bastu, hade fått lite kalla fötter under kvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.