Valborgsmässafton firades i gott sällskap

Jag tog med mjödet till mor och far, för att fira valborg- och första majhelgen tillsammans. Mitt mjöd hade lyckats i år också. 🙂 Skönt med en  kortare vecka. 🙂

Vi fick goda vänner på mat. Valborgmässafton började med se på tv, när Åbo sjöng in våren. Sedan åt vi gott och hade trevligt. Så valborgmässafton firades i gott sällskap. 🙂 Alltid lika trevligt att få ha en kväll tillsammans med sina vänner. 

Visst är det härligt när kvällarna har blivit så ljusa. Här var det en solig dag. 🙂 Sitter i pyjamas och bloggar. Dagen gick fort så jag inte hann skriva, men en trevlig kväll har jag haft. Hoppas att ni har haft en fin valborg.

Till er alla! 🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.