Bokade tid till fotvård, tänk hur tassigt det kan bli

Vet inte hur många gånger som jag har funderat, att man borde beställa tid fotvård men det har aldrig blivit av att göra något åt saken. En kväll skrev jag till en facebookvän som är fotvårdare, frågade om hon gör hembesök, och sa att jag skulle vara i behov av fotvård. Samma kväll fick jag ett jakande svar. Igår fick jag en tid till måndag, så då får jag fotvård. 🙂 Det är bara att man ska komma sig för att boka en tid, men ibland är tröskeln onödigt hög.

För mig hände idag en tassig grej. Jag tänkte gratulera min svägerska via fb. taggade  hennes namn, utan att tänka jag har flera vänner med samma förnamn,. En vän kommenterade och förstod inget, då insåg jag hur tassigt det blev. Det störde mig så pass mycket att jag tog bort inlägget, och  skrev ett nytt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.