Busväder, infomöte 3

I morse var det riktigt busväder med snöslask, regn och hård vind. Framemot mitt på dagen började  molntäcket spricka och solen kom fram, så det blev hur vackert som helst. 🙂

Jag jobbade bara halva dagen, för att kunna delta i infomöte 3. Alla arbetsuppgifter hann jag bra med. 🙂 Mötets tema var, hur är en bra granne,  då man är flera som i samma byggnad. Vi  delades i mindre grupper och skulle fundera på temat, min grupp bestod av min före detta granne och mig.  🙂 1. Få sällskap av varandra. 2. Trygghet, det finns alltid någon människa i närheten. 3. Man kan hjälpa varandra. Sedan fick vi en IKEA katalog, som vi fick klippa bilder ur på inredningssaker vi skulle ta med eller skaffa till den nya lägenheten. Jag hann klippa ett skåp och ett bord som limmades på mitt papper, innan jag blev tvungen att fara hem med Vipparen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.