Fick en kortare frisyr, blev vän med Nokia

Oj vad skönt det känns i nacken efter att har varit till frissan och fått en kortare frisyr. Det var en ny  som klippte mig på Hairfashion, och jag tyckte att hon var bra. Nackhåret blev kortare, tja ungefär vid öronen. Jag blev nog nöjd med håret. 🙂

En vän kom till mig ikväll, vi  testade Samsung Galaxy apparna ifall de skulle ha fungerat. Nix det  gjorde de inte. Min vän lovade ta mobilen med till sin pojkvän och be honom att se på den. Alltså jag blev vän med min gamla Nokia, känner mig lite gammalmodig men det gör inget. Jag har ju min Samsung padda så gammalmodig är jag ju inte, nu när jag tänker efter. 🙂 Hi hi hi!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.