Tjejen som inte kunde viska i valbåsen

I alla val har jag röstat, liksom i dag riksdagsval. Min röstplats var Itäläs skola. Förut har det funkat att mor har assisterat med att skriva siffran jag röstar på. Idag gick det inte, när vi in i båsen och skulle börja skriva, kom en kvinna som påpekade att en anhörig inte fick assistera mig. Vi lät kvinnan hjälpa, jag kan inte viska, och sa med min vanliga röst tre gånger siff+ran, men hon förstod mig inte. Då kom mor in och sa vad jag menade, jo detta med valhemlighet fungerar ej i mitt fall, jag är helt övertygad på att alla i salen hörde mitt svar. Till slut måste kvinnan medge att det inte funkade. Nå jag fick ge min röst i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.