Tryggt att veta

I dagens post kom det ett brev från Eskoo, angående flyttningen och mötet är nästa veckas torsdag. Personalen lovade skriva upp dag och tid, och jag vill ha en följeslagare med mig, så går meddelande fram till hemvården. Jag sa också att nu vet jag inte, om någon annan kan  följa med eller inte. Det känns tryggt att veta, om att budskapet går fram i god tid, sen om det blir förändringar går det alltid att stryka bort eller nåt.

Det är inte roligt om något kommer överraskande. Bättre ta det säkra än för det osäkra. Det är frågan om att kunna ordna så går allt bra. Då känns det bra för alla och vet att saken är under kontroll. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.