Myrorna har hittat in till mig

Nu har myrorna hittat in till mig. Små och svarta individer som kryper på golv och bord.. Jag var beredd och satte en låda med gift, hoppas att det skrämmer bort dom. Myrorna var inte så många men dock tillräckligt, vill inte att de ska invadera mitt hem.

Visst sägs det att ett vårtecken är när myrorna börjar komma. Måste medge att jag inte riktigt är förtjust i, när myrorna kommer in i huset. Tur att det finns medel som man får bort dom med.

Solen skiner fast inte lika mycket som igår, kanske det är också lite molnigare nu idag. Har inget speciellt för dagen, eller som jag vet av nu, men man vet ju aldrig. 🙂 Borde nog gå till butiken och handla, kylskåpet är ganska tom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.