En regnskur och årets första åska

På eftermiddagen blev det ett spontant träff med assistenten. Vi gick till Sunds Trädgård, det var varmt och soligt, dessutom bättre väder än lovat. Jag hittade en kruka och köpte blomjord. Kom hem och planterade bananplantan i den nya krukan. 🙂

När det en gång var vackert väder, bestämdes det att fara på fotbollsmatch som var säsongens första. JARO -IFK-Mariehamn. Vi hann se 20 minuter på första halvleken av matchen innan regndropparna började komma, sen blev dropparna allt fler och tätare. Ganska fort bestämde vi med min bekant, för att gå till VIP-tältet och söka regnskydd. På vägen till tältet hade JARO gjort ett mål. När vi hade kommit under tak, kom det en häftig regnskur, ett tag började att åska. Jag åt en grillkorv när vi satt i tältet och väntade på att regnet skulle sluta.

Efter en stund blev det uppehåll med regnet, och då kom vi hem. Vädret är något som man kan göra inget åt. Jag såg på  nätet att matchen blev oavgjort 1 – 1.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.