Varför ska hjälpmedlen vara så dyra?

Känns skönt att ha en mus som fungerar här hemma hos mig, vi provade den andra Joysticken ´på min dator men ingen  reaktion. Är musen sönder så är den. Tidigare på kvällen satt jag och kikade på ett par svenska webbsidor, där skulle man få köpa en Joystickmus för 300 euro billigare än här i Finland.

Nu kan jag inte sluta att undra varför ska hjälpmedlen vara så dyra? Ett hjälpmedel hjälper ju människan att klara sig själv.  Bara för att det är något extra eller specialtillverkad, mjölkar man pengar från folk. Utan en Joystickmus skulle jag inte behärska själv att använda datorn. jag skulle vara beroende av någon annan människa , och hur roligt är det.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.