Hembesöket var positivt

Idag kom det två människor från organisationen ESKOO hem till mig, en var den som förbereder oss för flytten och en som vårdare från Autistboende på andra sidan av gatan. Mor och far var också med. Visade först människorna lägenheten i sin helhet, det funderades även om dehär handtagen jag har här och vad som kan kanske tas med till nya stället.

Vi diskuterade en del om det nya boendeverksamheten. Fick bland annat höra att det kommer att bli en gemensam örtträdgård, men ingen visste mer om den. Nu när jag blir en ny kund hos Eskoo, ville de ha en del uppgifter om mig, och gjorde en liten intervju. På frågan vad jag har förväntningar av boendeverksamheten. Jag sa mera umgänge med andra människor, promenader och möjlighet att själv gå och handla. Sen gick vi igenom lite mitt livshistoria, berättade bland annat om skolgången och mycket annat.

Jag tycker själv att hembesöket var positivt. Vi fick veta det som vi ville. Helheten växer så småningom fram och allt kommer att vara nytt för alla. Känns riktigt bra att få vara med i ett sånt här projekt. 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.