Lördag och hårfärgning

Denna lördag började med ett riktigt snöslaskigt väder. På förmiddagen snöade det som självaste julafton, inte kul alls. Vått och mulet, ganska tråkigt väder. Mamma kom efter mig vid en elvatiden, sen for vi till Citymarket och handla. På vägen hem köpte vi färdig kokad laxsoppa som vi åt nu på dagen. Det var en god soppa.

Ikväll blir det bastu, och mamma har lovat färga mitt hår. Börjar bli så mörk igen, då piggar det upp med lite rött. Så det har jag  på programmet, jag hittade hårfärgen Nutrisse härom dagen på Prisma, det är ett av märkena som jag har använt mest av.  🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.