Infomöte 2 – bekanta sig med varann

Nu är jag hemkommen från ESKOOs infomöte 2. Dagens tema var att bekanta sig med varann, med de andra som också ska flytta in till det nya boendeverksamheten. Först representerade vi oss med våra namn och skulle hitta på ett tecken på teckenspråk, som skulle vara lätt att komma ihåg. Jag gjorde något med handen vid munnen, det blev mitt tecken.

Sen fick vi ett papper som man skulle klistra och limma på, saker som man tycker om. På mitt papper blev det blommor, kaffekopp, hund, fiskar och dator m.m… Till sist fick vi se lite bilder från husbygget. Det var mycket givande igen.’

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.