Oj det kom vatten i sängen

I morse när jag skulle ta på mig strumpor, satt på sängkanten och tappade balansen. Tog emot mig med handen som samtidigt rörde vid vattenglaset på nattduksbordet, följden blev att glaset vinkade och vattnet kom i sängen. Jag stötte mig inte men fick ett skrapsår på fingret som blödde lite, så det blev en del blodfläckar här och där. Tur att det inte fanns så mycket vatten i glaset, undrelakanet och en del av dynvaret blev lite våta.  Just när något händer så märker man att man lever. 🙂

Det var inte precis den starten på min lediga dag som jag ville ha, men sånt är livet. Nu är allting bra. Jag önskar alla en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.