Skönt när någon tänker på mig

I vanliga fall är jag öppen och har varit villig att ta emot nytt personal. Det har gått bra och inte varit problem. Men i kväll blev jag frågad om man skulle få lämna en lapp till hemservicebyrån, där det skulle stå att jag inte vill ha så många nya människor omkring mig. Nu lever jag i ett skede som jag har mycket att tänka på, och allt kommer att nytt.

Jag kan inte lova att, jag skulle minnas allt för att skola in ny personal. Just nu skulle det äta för mycket energi av mig. Det kändes skönt när någon tänker på mig, och vill att jag ska må bra. Något som jag inte hade själv tänkt på, och gav lov till att lappen skulle bli skriven.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.