Man får vara annorlunda

Jag tycker att man får vara annorlunda, och det säger jag inte bara för att jag själv är funktionshindrad. Alla människor borde ha samma värde och bli behandlad på rätt sätt. Tänk vad tjejen i Sverige fick många, många människor att ”rocka sockorna”. Det var jättefint att få folk komma med. 🙂

 

 
”Jag vill tacka så jättemycket för de som har rockat sockorna. Det känns jättebra djupt in i mitt hjärta.”
Minst 260 000 personer har haft olika sockor på sig i dag – för att uppmärksamma alla som är annorlunda. Nathea Anemyr, 10, startade folkvågen för att hon ville hylla sin storasyst…
aftonbladet.se


 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.