Lite tisdags babbel

Nu kommer det att vara lite tisdags babbel, hittade inte på bättre rubrik. Lämnade idag kartläggningen över mig, där de vill veta allt möjligt om hurudan jag är, både ut och in. Ja väldigt utförligt och grundligt ska det vara. Puh… puh…Det är lagad och skönt att få sakerna att gå vidare.

Uppgifterna tog inte slut här. Jag har också en inflyttningsguide som ska fyllas i, den är minst lika utförlig som kartläggningen. Nå jag har ju fem månader på mig att laga den. läste faktiskt  några sidor i guiden nu ikväll. Desto mer orkade jag inte. Hur som helst behöver jag hjälp med att skriva in svaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.