Promenerade i solskenet

På eftermiddagen promenerade vi i solskenet till husbygget och min blivande lägenhet. Härligt att vara ute i solen igen. Vi tog tid på hur länge det tar att gå från mor och far, det tog ungefär tjugo minuter. Husbygget verkade vara bra på gång, sen såg vi också var lägenheten är. Den är på den vänstra sidan från vägen mot skogen. Räknade ut att jag kommer ha dags sol på min terrass.

Det var lite häftigt att se husbygget och veta att där kommer jag och. bo. Senast jag var och såg, kunde jag bara drömma om, dessutom skulle jag ansöka om lägenheten. Idag var situationen en annan. Får nog konstatera att jag hade turen med mig. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.