Krasch sa chipset och gick sönder

Idag när maten handlades på Siwa, kom det en liten chipspåse med på köpet. Det var till och med hjärtformade chips som passade bra på Alla hjärtans dag. Bitarna var ganska stora, så jag trodde att jag kunde plocka och äta själv, för att en del saker  får jag i munnen, trots att det är lite si och så med motoriken.

Så lyckades jag ta ett chips i handen, fick knappt handen upplyft från bordet innan chipset sa krasch och gick sönder i smulor. Någon liten smula fick jag i mun, men det är bäst att hjälper mig att äta. Annars skulle det vara chips överallt både på golvet och bordet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.