Började köra ut en del julklappar

På eftermiddagen tog vi en sväng till Larsmo och började köra ut en del julklappar, för att undvika stressen några dagar före julen. Det snöade i massor då vi for dit, men  vi körde lugnt och sakta. Jag gick med in när vi var till vår hemhjälp och önskade henne God Jul. Medan vi satt där, blev det strömavbrott som inte var så långvarigt.

Sen for vi med julklappar till min väninnas familj, då stannade jag i bilen och bad mamma hälsa dom att vi träffas efter julen. 🙂 Men min väninna kom ut till bilen och hälsade  på mig. Så det var vår lilla rundtur  i dag. 🙂

Nu har jag flyttat hem till mamma och pappa, för att ledigheten har börjat. Roligt att tillsammans få göra en del julförberedelser några dagar innan jul.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.