Nu har jag det undanstökat

Det börjar vara snart två veckor sen, jag fick ett mail från Tullen, DHL Oy (Finland DHL Express. En räkning var det, men nedanför stod att det var ingen räkning. Hur ska man tolka det då, månntro? Jag brydde mig inte om mailet, utan lät det vara. Nu efteråt var det lite dumt av mig.

På eftermiddagen ringde de från DHL, och sa att tullavgiften var obetalad. De kan inte skicka paketet förrän jag har betalat avgiften. Då lovade jag göra det idag. När jag var hemma, gick jag så fort som ögat och betalade bort räkningen. Känns väldigt skönt att nu har jag det undanstökat, nu får jag bara vänta på paketet. 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.