En förändring med lunchen

Medan jag var på semester, hade det skett en förändring med min lunch. Från Endivo hade  man ringt hemvården, och föreslog att vårdarna skulle kunna hämta lunchen från Campus Allegro. Alltså det här skulle betyda att det fungerar på samma sätt,  som då när matsalen fanns i Strengbergs fastighet. Jag blev lite häpen över nyheten när jag hörde  det. Vi konstaterade att det var bäst att ringa och avbeställa matleveransen, och gjorde sen det.

När jag hade blivit klar med lunchen, vad fick vi se då? Jo en matporton på bordet utanför dörren. Då blev jag lite  irriterad över att Endivo inte hade informerat vidare till den som kör ut maten. Nå, det blev  så att jag tog portionen hem och åt till middag, men jag tänker inte betala för den, då jag hade  redan gett en matbiljett idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.