Ut på galej

Igår fanns det ingen tid för bloggning, hade fullt upp med program hela dagen. Men hann ändå göra saker innan jag ska fara bort för en vecka  Avbeställde Vipparin,. Sen ringde vi till transportföretaget DHL, eftersom jag väntar på ett paket därifrån och vill ej gå miste om ifall jag inte skulle vara hemma då paketet kommer. Det gick bra att man flyttade fram på hemutdelningen till den 14:e oktober, så skulle de från DHL meddela åt Vasa-och Jakobstads nejdens utdelningen. Kändes skönt att få det ändrat på, det var en grej som jag hade grubblat över. Nu var jag lydig och lät hemvården annullera min lunch för nästa vecka.

Mot kvällen blev dags att fara ut på galej, vi hade den årliga örtagårdsmiddag. Det var ett glatt gäng som lagade middag tillsammans. Mycket god mat med huvudrätt som var svinkött och bacon. Många fantastiska rätter fanns det också, mätta blev vi. Det var en härlig stämning inom örtagårdsgruppen.

Jag sov över hos en vän i natt. Hade en bra morgon med mycket skratt. Sen fick jag skjuts  till mamma och pappa. Om en timme ska vi gå på konsert med Madrigalen och Sonja Aldém.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.