Jobbet som inte gillas av alla

Arbetet inom parkeringsövervakning, och jobbet är inte alltid så enkelt. Vi som jobbar där är medvetna att vår jobb inte gillas av alla. Så här på en fredagmorgon tyckte väl hjälpgårdskarlen att det var skäl och påminna var jag arbetar, kom fram till mig och härja. Han bad mig att säga åt mina arbetskamrater, att de ska komma hit till Sveden och övervaka. Det var andra gången efter semestern som samma sak påpekades. Jag sa med en bestämd röst nej, själv tyckte jag att det var lite onödigt. Det finns ju många andra ställen som behöver övervakning. En fin start på dagen tänkte jag.

Medan vi väntade på min lunch, som kom fem över halv ett. Fick jag höra att ett dagcenter, Hötorgcenter börjar utforska ifall de kunde börja köra ut lunch till folk. Jag blev frågad om mitt namn kunde sättas på listan som var i grupprummet på hemservice, och jag svarade ja.

Det är soligt väder och varmt. 🙂 Visst är det skönt med fredag och helg. Det blir mest att bara vara för mig, tar igen sig efter en arbetsvecka. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.