Det var sammanträffande

Idag har vi en solig och varm septemberlördag. 🙂 På torget hade man ett släpkärrloppis. Kul att gå runt och kanske göra små fynd, den här gången fyndade jag inget. 🙂 Fick höra att på Rosenlunds var det försäljning på deras produkter från Aspergrens (prästgård) och hembakat bröd.

Vi körde dit, det var så härligt väder att vara ute. 🙂 Först trodde vi att försäljningen var därnere vid odlingslotterna som det brukar vara. Men inga människor syntes där, sen gick vi genom trädgården  tills grusgången tog slut och det kom trappor till  övre plan, där som försäljningen var.I samma stund kom några människor och hjälpte till att få upp både mig och rullstolen. Jag kände ju genast igen att det var handikappvårdschefen som hjälpte mig uppför trapporna.

Lite senare frågade jag min mor, om hon kände igen vem som hjälpte oss, men det gjorde  hon inte. Så berättade jag att det var handikappvårdschefen. Vi började småskratta för oss själva, och tyckte att det var sammanträffande. Men samtidigt var det kanske bra träffas privat, och se hur det går till i verkligheten. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.