Gott att få prata

Jag har haft en givande pratstund med min mor, och bjöd henne på kaffe. Vi ska ta kontakt med handikappservice och be att det ska ordnas ett möte tillsammans med hemvården, för att uppdatera min situation. Just nu är min lunch det största problemet. Samtidigt ifrågasätter jag, var finns flexibiliteten som hemvården en gång lovat mig..

Det finns också några andra saker, som det är skäl att ta upp på mötet. Ibland gör det gott att få prata ut ordentligt. Sakerna blir ju inte bättre, om man sitter tyst och accepterar allt här livet. Nu kan jag inte hålla mig tyst längre, innan det går för långt. Jag vill bli rättvist bemött och ha egen talan för mig själv, för tillfället borde jag tacka och ta emot det som ges.  Det måste bli en förändring.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.