Är det okej att få lunch 12.40?

Idag tog jag med mig en mjölk, tycker att kaffet smakar godare då. Lunchen kom idag 12.40, är det okej då man har blivit lovat klo. 12.00? Sedan hamnar man att betala för en portion som är kall och ska värmas upp. Jag tycker att det är fel, och idag var jag vrålhungrig när maten äntligen kom.

Jag fick åtminstone en kopia av en matsedel, som någon annan hade fått men inte jag. Börjar bli led att vänta på lunden, dessutom tar det tid av vårdarna. Borde inte få göra ett stort nummer av detta, men när inget verkar att fungera. Kan ej låta bli att gnälla, just nu känns det hopplöst.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.