Var tvungen att ta matservice

Jag hade inga andra möjligheter och var tvungen att ta matservice. Hur knäppt det än låter så måste man ringa hemvården som i sin tur ringer och beställer maten från Mårds matservice. På hemservice kunde man inte ge svar på, om jag fortfarande kunde betala med stadens matbiljetter eller ej. Och någon exakt tid kunde de inte heller ge, maten körs ut mellan 10.00 – 13.00. I alla fall önskade vi att få min lunch halv tolv tiden.

Min vårdare kom ungefär strax efter halv  tolv, berättade att matbiljetterna fungerar som hittills. Sedan hade man lovat att lunchen börjar komma tolvtiden. Tiden gick och klockan blev 12.00 men ingen mat hade kommit. 12.15  fick jag min mat, i dagens portion fanns det varken mjölk eller bröd som tidigare. Dessutom var maten kall att vi blev tvungna att värma upp den i mikron. Tja det var ingen höjdare idag, måste se hur det nya systemet börjar att rulla.

Klockan tre träffade jag min blivande assistent, verkade vara en riktig trevlig tjej. Vi gick igenom en del saker, min assistent visade bland annat hur man spänner fast mina fötter på Motomeden. Men jag sa att jag vill ändå hålla fast tisdagar då hemvården hjälper mig att trampa på Motomed, för att jag vill inte förlora eftersom dagen och tiden är reserverad för mig. Ja intervjun gick bra, vi kom också överens en dag som båda assistenterna är här, så tar vi och tvättar mitt akvarium.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.