Idag ska jag ha trevligt

Nu tänker jag  glömma alla bekymmer för en stund, för att idag ska jag ha trevligt på villavslutning. Veckan hade också något positivt och inte bara negativt, jag fick ett mail från en vuxenstuderande på Närvårdarlinjen i Bennäs. Det är troligt att jag intervjua henne på måndag, alltså i övermorgon och min assistent har lovat vara med som stöd. Jag känner mig tryggare då. 🙂

Jag är hos mor och  far, det är härligt att få vara med dem igen. 🙂 Ikväll är vi bjudna till mina gudföräldrars villa i Sonamo som är i Larsmo. En raket tar vi med oss, raket som innehåller många små. 🙂 Det är många andra som skjuter ikväll. 🙂

Ni ska ha en skön fortsättning på lördagen.  Hejsvejs! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.