Fick be om hjälp

För det mesta klarar jag av att dra upp mina byxor som har gummiband. Men nu på eftermiddagen ville byxorna klibba fast i min varma hud, jag fick kämpa och kämpa för att få upp dom, ibland stod jag och ibland stod jag på knä på golvet. Ju mer jag kämpade desto varmare och svettigare blev jag. Till slut fick jag ringa och be om hjälp, vårdaren var inte just då i närheten, men lovade att komma så fort som hon kunde. Sen bytte jag byxor för att inte hamna ut i samma situation.

Just då känns det förargligt, när man vet och vill klara av att göra saker själv. Någonstans måste man inse att nu fixar jag inte det, och då är man tvungen att be om hjälp. Tröskeln kan vara hög, det är ändå frågan om människans självständighet. Själv anser jag att jag är självständig, även om jag behöver hjälp. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.