Då var det fredag

O hjälp vad veckan gick fort, helt plötsligt var det fredag. 🙂 Dagen som jag alltid tycker om. 🙂 Det har varit en bra arbetsvecka, och jag har hunnit med allt som jag skulle.

Igår märkte jag att en del byxor är halare än andra. Jag skulle stiga ur elrullstolen på jobbet, vanligtvis brukar jag få fötterna stadigt på golvet innan jag stiger upp och stå. Men nu gled jag ner från sitsen och landade med rumpan på fotstödet och där satt jag. 🙂 Idag gick det bättre, jag tog på mig byxor som var mindre hala.

Nu på eftermiddagen kom det en regnskur, fast nu skiner solen. Hann tänka på försäljarna vid Juthbacka marknaden i Nykarleby, det måtte inte ha varit trevligt att stå i regnet och sälja saker.

Ni ska ha en underbar fredag. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.