Tog itu med mina fönster

Jag trodde  att fönstret skulle vara tät, efter att min bror varit här och fixade. Sedan märkte vi med min vårdare att det fortfarande drog underifrån det stora fönstret. Bara att konstatera att fönsterna måste bli lagade före vintern, och tog itu med dom. Ringde gårdskarlen som var lika ”munter” som alltid. Han sa att det finns många fönster i Finland, den stilen fortsatte samtalet i, men lovade att ändå komma.

Gårdskarlen kom hit och lagade mina fönster. Det blev bättre, jo att fönsterglasen är gamla kan man inte komma ifrån och borde bytas ut. Mitt lilla fönster i vardagsrummet var också öppen, gårdskarlen stängde det ordentligt, och sa att vi inte kommer att få upp den. Till sist lade han till och vi ska inte ringa honom om hjälp.  Att öppna fönster åt folk hör inte till gårdskarlarnas uppgifter, fick vi höra.

I kväll hade jag en vän på besök. Det var trevligt att sitta och prata, lite skvaller blev det också. 🙂 Känns skönt att få tala ut sina tankar och funderingar ibland med någon . 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.