En tung dag

Jahapp, min tankeverksamhet var ej på topp. För att jag hade inte funderat på vilka kläder jag skulle ha på mig i helgen, men som tur var min käre mor vaken och tog kläder åt mig. Det kändes pinsamt då ens hjärna står stilla, och man är 35. Skulle man kunna skylla på värmen månntro? Eller är det rena lathet? 🙂

Idag har det varit en tung dag, jag var med mina föräldrar på en begravning. Såna dagar är tunga, när man måste ta farväl av sin vän. Att ha mörka eller svarta kläder på sig i sommarvärmen är inte heller roligt, fast lite svalare är det idag än igår. ja begravningar är inte trevliga men sådant är livets gång. Först då märker man saknaden och tomheten som människan lämnar efter sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.