Ett samtal från hemvården

På lägret var det rent och snyggt, trots att det var 2000 scouter. 🙂 Vi träffade några bekanta där. Sen bjöds vi på ärtsoppa. 🙂

Igår fick jag ett samtal från hemvården, som ville veta när jag kommer hem. Man berättade att det var många sommarvikarier, som varken de känner mig eller jag dom. Och nu när de vet att jag kommer den sjunde augusti, så kan man sätta en bekant vårdare och kanske någon sommarvikarie. Jag  tyckte att det var bra gjort.

Vi hade ett litet åskväder och fick 25 mm. regn,  som behövde eftersom det var så torrt här. 🙂

Idag får vi släkt från min fars sida, en del sover över i natt. Det är soligt och varmt. Ni ska ha en underbar sommardag. 🙂 Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.