Mätt i magen

Nu är jag mätt i magen efter att ha ätit hemgjorda pizza, som blev gjorda på grillen. 🙂 Pizzan som jag åt hade: luftorkad skinka, paprika, blåmögelost och oliver. 🙂 Det blev jättegott. Vi fick goda råd av vår villagranne ( min kusin) om hur man skulle laga pizzadegen.

Det har varit växlande väder, ibland solsken från en klarblå himmel och varmt, sedan har det blivit mulet. I ett skede kom det några regndroppar men orkade inte börja regna. Vinden har blåst hela dagen och ändrat riktning.

I kväll blir det att  se på VM finalen i fotboll mellan Tyskland och Argentina. Jag har sett bara en del matcher. Tyskland – Brasilien var en match då man blev förvånad på hur tyskarna vann med 7 – 1.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.