Solensken och så en regnskur

Ja titta det blev solsken idag och en aning varmare väder. Mor och jag körde min assistent till bussen i Lojo, tänk vad tiden gick fort och vi hann göra mycket. Igår var vi på sommarteater till Svartå, roligt var det men kyligt. Nu när vi var till Lojo så gick vi lite på rea, hittade bland annat en sommarstoppajacka åt mig. Det blev också nya blommor till terrasen, regnet hade tyvärr förstört blommorna, och det var ingen fröjd att se på dom längre.

Solen sken ännu när vi kom hem, men några timmar senare kom en regnskur sådär 4 mm. Under tio dygn har det kommit 50 mm. regn. Dagen som inte var alldeles regnfri. Marken är så pass fuktig, jag tänkte köra med élrullstolen  en annan väg att jag inte skulle göra fula märken i gräset. Körde bakom huset, men det var lite mjukt… Jag fastnade med stolen och ringarna slog tomt. Där satt jag och fick börja ropa efter hjälp. Man är inte smart alla gånger, men vill gärna tro det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.