Ganska speciell väder, svaret från Tammerfors

Det har blivit lite tid att vara på datorn, nu först kom jag mig för att blogga. Dagens väder har varit ganska speciell, halvmulet med solglimtar och ibland några häftiga regnsskurar men lite varmare än igår. Jag misstänker bara att terrasens blommor inte tycker om regnet som har kommit för mycket, de saknar solen precis som vi människor.

På kvällen var jag en stund ute, körde med  Permobilen för att inte bli våt om fötterna. Inga regnsskurar har kommit sen i eftermiddags. Tur att jag tog med mig en hög av filmer som man kan se när det regnar.

Tänkte glömma bort att berätta om svaret från Tammerfors. I mailet sa de att Samsung har begränsat vad som går på garanti. Och i mitt fall var det svårt att bedöma, vad som hade hänt med displayen. Tja, åtminstone var det bra att få veta det-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.