En kylig midsommar

Hlej,  hoppas att ni har det bra. Jag är ledsen att jag inte har kunnat blogga,  det har varit problem med sidan .

Hur har er midsommar varit?  Här har det varit kyligt väder, men annars lugnt och trevligt har vi haft.

Vi kom ju i onsdags, har pysslat och ställt lite i ordning.  Det känns bra med villalivet, fast det kunde vara lite varmare än plus åtta grader. Idag satte jag långkalsonger på mig för att inte frysa. För det mesta har jag hållit mig inne för kylan, ibland har jag slöat och sett på film.

Här kommer lite bilder.  I år glömde jag att ta mobilen till brasan så det blev inga bilder från den.

image

image

image

image

 

image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.