Styr nosen till sommarparadiset

Idag bär det iväg och jag styr nosen till sommarparadiset, när jag sätter mig i bilen, då kommer det att kännas att då börjar min sommar. 🙂 Men först ska jag ha fysioterapi, tror att det blir att vi tar det ganska lugnt. 🙂

Jag skrev till Tammerfors där mobilen blev reparerad, frågade varför inte garantiin gällde när displayen byttes ut. Hade också en del frågor, kände på mig att jag inte kunde lämna det. Ville veta vad man menade med mekaniskt fel som det stod på pappret. Jag vill få svar, för att det är frågan om en relativ dyr apparat.

Ha en bra dag. Själv får jag åka bil ganska länge, men när vi är väl framme ska jag bara njuta. 🙂 Vi hörs! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.