Släpkärran ska lastas i kväll

Tänk att nu är jag ledig fram till någon gång i augusti, fattar nog inte riktigt ännu. Lite har semesterkänslan börjat  smyga  sig in hos mig, mor och far var efter min permobil och blommor när släpkärran ska lastas i kväll. Så resan till villan börjar närma sig. 🙂 Det blev några pelargoner och bananen som får följa med. 🙂

På eftermiddagen hann jag ha besök av en annan vårdare som jag ibland träffar. Roligt att träffa nu före sommarledigheten. 🙂

Det stora fönstret såg lite tomt och stort ut när pelargonerna försvann, så vi flyttade orkidéerna dit och två pelargoner som blev kvar till det lilla fönstret. Då blev det genast mycket bättre. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.