Fixat smått inför semestern

En solig men blåsig och rätt så kylig  dag har vi idag, måste erkänna att jag har bara varit inne. 🙂 Tja, riktigt lat har jag ändå inte varit. Jag har  fixat smått inför semestern, gjorde ett uppehåll med Österbottens Tidning och svängde posten till villan från och med torsdag. Nu känner jag hur längtan  till villalivet bara växer för varje dag. 🙂

Tänkte bara prova om internet  skulle fungera med Welan-nätverket, så vi böt nätstickorna i datorn. Och mycket riktigt fungerade nätverket igen, 🙂 vad bra att det var inget större problem. 🙂

Igår skrev hemvårdsledaren åt mig, att de kan komma en gång i veckan och vattna blommorna. Så det var en god nyhet. Saker och ting börjar småningom att ordnas, sedan kan jag i lugn och ro börja min semester. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.