Gårdskarlen på semester

Härligt att vakna till solsken, men ganska blåsigt väder var det. Men ändå varmare än igår. När vi gick ut i korridoren för att vänta på skjutsen fick vi syn på en lapp som var fast vid anslagstavlan,. Och vad stod det på lappen då? Jo att gårdskarlen var på semester x antal veckor, och vem som vikarierar dom. Jag och min vårdare pratade att man borde ringa åt vikarien om mina fönster, så skulle de bli lagade. Då behöver man inte störa ”surpuppan.”

När jag kom hem från jobbet, hade jag ett kort från posten om ett stort brev som hämtas i morgon. Konstigt att det stod morgondagens datum, det såg jag när jag tog en titt på kortet. Så var det brev från Fpa, som vill ha mitt läkarintyg till ett viss datum annars får jag bakslag på ansökan. Vi har försökt få tag på min läkare, som ska skriva och sedan ska skicka vidare till Fpa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.